Технологія Fibre Force в Системах облицювання Ceresit

Технологія Fibre Force в Системах облицювання Ceresit

Сьогодні облицювання - це традиційний вид оздоблювання будинків, квартир і офісних приміщень. І для того, щоб оздоблювальні роботи були виконані якісно, необхідні відповідні матеріали. Від властивостей та структури суміші залежить наскільки рівно ляже плитка, яка буде усадка. Це впливає на термін служби готової конструкції, її стійкість до тріщин, перепадів температур та зносу.


Для того, щоб підібрати оптимальний варіант облицювальної суміші, необхідно визначити вид виконуваних робіт, а також вивчити сучасну різноманітність клейових сумішей.


Компанія Ceresit випускає великий асортимент клейових сумішей для плитки, а нещодавно почала використовувати для деяких сумішей технологію Fibre Force, яка покращує їх властивості.


Що таке волокна Fibre Force?

Технологія Fibre Force ґрунтується на використанні мікроволокон, завдяки яким забезпечується посилена міцність і еластичність матеріалу. Мікроволокна у складі клею для плитки створюють армовану зону, яка формує надійне зчеплення з плиткою і зберігає полімерну матрицю суміші в довгостроковій перспективі.


Нині технологія Fibre Force використовується в сумішах СМ16, СМ17 і СМ117.

Основні переваги сумішей з мікроволокнами:

- підвищується еластичність;

- волого- та холодостійкість;

- підвищують міцність і зносостійкість;

- висока стійкість до усадки;

- зміцнюють конструкцію.


Саме завдяки застосуванню Fibre Force суміші підходять для застосування при укладанні плитки для підлоги, для стін, а також для "теплої підлоги", облицювання каміна, балкона, терас та інш.


Ceresit – будуйте на основі професійних рішень!

18.06.18
Переглядів: 1150