«Бобри» - партнери міжнародної виставки «Aqua Therm Kyiv»

«Бобри» - партнери міжнародної виставки «Aqua Therm Kyiv»

Наша новина: «Бобри» - партнери міжнародної виставки «Aqua Therm Kyiv»


Наше літо розпочалося із масштабної та крутої події – у Києві відбулася 19-та міжнародна виставка «Aqua Therm Kyiv»! І звісно, портал bobry.ua із величезним задоволенням не тільки взяв участь, але й став одним із офіційних партнерів заходу.


Щоб зрозуміти поважність виставки, треба прочитати наступне. Виставка була присвячена енергоефективному обладнанню для опалення, вентиляції, кондиціювання, водопостачання, поновлювальній енергетиці, сантехніки та басейнів. Цього року у виставці взяли участь спеціалісти із 450 компаній, що з‘їхалися із 21 країни (Австрія, Вірменія, Білорусь, Болгарія, Великобританія, Німеччина, Іран, Італія, Іспанія, Китай, Латвія, Литва, Люксембург, Польща, Румунія, Сербія, Словаччина, Туреччина, Україна, Узбекистан, Чехія). Головною темою семінарів, конференцій та стендів було (дуже актуальна тема) енергозбереження – воно стосувалося технологій гарячого водопостачання та опалення (тут ми бачили стенди із альтернативними джерелами енергії: котли, сонячні колектори, повітряні електрогенератори та ін.). Багато учасників представили найновіше обладнання для басейнів, саун, СПА, аквапарків. Сподобалася тема рішень водоочищення та очищення стічних вод для промислових та комунальних підприємств (можливо хтось узяв собі до уваги і в українських кранах з‘явиться нормальна питна вода?).


Отже, находили і побачили ми багато цікавого. Однак ходили ми не просто – наші невтомні промоутери працювали, як бджілки. Чотири дні вони знайомили учасників та відвідувачів виставки із нашим порталом. А щоб знайомство було більш корисним та приємним – роздарували п‘ять тисяч лінійок з нашим логотипом. Результатом знайомств стала поява нових тендерів.


Тим, хто скептично ставиться до спеціалізованих виставок, відповідаємо: «Даремно!». Адже ранг професії неважливий, важливий рівень кваліфікації. Тому якщо звичайний сантехнік або модний проектант «розумного будинку» бажає розвиватися у своїй справі і бути, що називається, в темі, він обов‘язково сюди прийде. Тому, якщо ви пропустили, слідкуйте за анонсами і приходьте на наступну виставку обов‘язково!

13.06.17
Переглядів: 1016